Ta tillvara!

Workshop och föreläsning

 Ta tillvara!

Med ekokocken Erik Måneld från Miljöresurs Linné

 

I dag är det viktigare än någonsin att tänka på vår jord, både på hur vi lever, äter, konsumerar och arbetar.

Det är inte svårt att hjälpa världen, och det kräver inga stora uppoffringar. Men utan redskap och kunskap kan det kännas som om vad jag gör inte spelar någon roll.

 

Aldrig förr har behovet att hjälpa jorden vi står på varit så stort, och aldrig förr har vi haft så stora möjligheter att hjälpa den.

Maten vi äter är den enklaste vägen till förändring.

Kom och var med när vi genom praktik och samtal vässar våra argument och våra redskap till att förändra världen till något bättre, där den goda smaken går hand i hand med den goda saken.

 

Den här kursen inriktar sig på att utveckla och ta till vara det som växer i vår omgivning. Gamla inläggningstekniker får möta nya smaksensationer och det blir tydligt att det vackraste som finns är ett skafferi, fyllt av saker man gjort själv!

 

Från 1-2-3-lag till mjölksyrning till spännande chutneys blir detta en salig blandning av intressanta smaker och inspirationer, samtidigt som det enkla lyfts fram och tillåts att vara det som egentligen är meningen;

God mat, rättvis för både jord och människa.

 

23/9 kl. 17.30-20.30

Fri entré!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s